lunes, 15 de noviembre de 2010

Projecte Medi ambient boscos


MediAmbient (Els Boscos)



->Materials:
Només hem emprat aquesta imatge perqué era un treball ràpid i optatiu, i tenem presa...


Boscos

->Passos de la edició:
Hem sigut aquest esquema a l'hora de fer el Projecte:

>1: Busquem les imatges a Google, pensant en un bosc talat, trobem aquesta i la guardem al meu PenDrive.

>2: Obrim l'Ulead i ara a "Nova Imatge", on fiquem les dimensions del Projecte (800x600). Ara, importem la imatge "Boscos" i l'expandim amb la ferramenta de "Girar i Recalibrar" fins a la mida requerida.

>3: Anem a la ferramenta de "Color de Balanç" i li apliquem un to groc per tar de donar-li un efecte sèpia i parèixer d'un futur, com dir-ho... destrossat, perdut i contaminat, en part causat per la deforestació, que evitem amb aquesta campanya de concienciació ecològica.

>4: En la ferramenta de "Efectes" busquem el de "Gravat", i l'apliquem en un to suau per no saturar l'imatge. Li voliem donar un efecte paregut al d'avanç, de futur perdut, que parega que la contaminació ha afectat a l'atmósfera de la Tera i l'haja configurat i augmentat la pressió.

>5: Ara busquem la ferramenta de "Recortar" i la fiquem amb bordes molt, molt suaus, i forma redona, exàctament sobre el centre. L'apliquem i no toquem res més, pero ens s'enanem a la ferramenta d'"Il·luminació" i seleccionem el cercle que hem creat en el centre, i li donem més llum. Sense anar-nos de ferramenta, seleccionem el fons i l'apliquem un to més fosc. Aconseguim un efecte de focalitzat per al centre, fent present una idea de retrospectància, es a dir, com mirar el pas del temps, paregut a una pel·licula antiga, que centraven l'acció i la llum al centre (antic projectors).

>6: Finalment, afejim els Textos amb l'efecte de "Gradient" per tal de donar-li un aspecte de fugacitat i del pas del temps, ja que els hem fet en un to marró-sepia, volent donant un aspecte paregut a l'anterior. També li hem ficat un efecte d'ombra al Text per darrere, ja que no teniem espai, je je.

>7: Ja, per últim, guardem l'imatge final al meu Pen Drive, en format JPG.

No hay comentarios:

Publicar un comentario